Politica de retur

1. Conditii generale retur

Produsele achzitionate de pe site-ul www.magazinulcolorat.ro pot fi returnate intr-un termen de 14 zile de la livrarea comenzii.

Cumparatorul nu trebuie sa justifice motivul pentru returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate de catre cumparator impreuna cu facture comenzii, ambalate in ambalajul original, plus alte ambalaje de protective, asa cum au fost primite, cu eticheta atasata, fara sa prezinta urme de uzura, murdarie, pete sau alte defecte ce nu au fost identificate inainte de livrare.

Cumparatorul este obligat sa transmita coletul prin curier la adresa Soseaua Alexandriei nr 112, bl. M1, ap. 18, Bucuresti Sector 5 in cel mai scurt timp fara sa depaseasca termenul de 14 zile.

Costul transportului pentru retur va fi achitat integral de catre cumparator.

Echipa Magazinul Colorat va inspecta coletul primit si isi poate rezerva dreptul sa refuze returul acestuia in cazul inadvertentelor.

Cumparatorul are dreptul de a schimba produsul cu altul din stocul disponibil pe www.magazinulcolorat.ro de acceasi valoare sau mai scump, cu achitarea diferentei de pret, contravaloarea produsului rambursat va fi considerat avans, sau sa ceara rambursarea valorii comenzii.

2 Conditii generale rambursare comanda

Rambursarea sumelor se poate face doar pentru persoane fizice.

Pentru persoane juridice, exista doar posibilitatea de schimbarea a produselor in cauza cu unul sau mai multe produse cu achitarea diferentei daca este cazul.

Rambursarea sa va face integral pentru produsele returnate de pe www.magazinulcolorat.ro exceptand costurile de transport, acestea putand sa difere in functie de curierul desemnat.

Rambursarea se va efectua in contul clientului la un termen de 14 zile de la completarea formularului de retur.

Produsul va fi inspectat de catre echipa Magazinul Colorat, iar rambursarea sumelor platite va fi efectuata doar dupa ce produsele primite sunt constate ca fiind in starea initiala in care au fost trimise.

Cumparatorul va specifica un cod IBAN in care va fi virata suma ramburasata, nu se acceta returnarea sumelor prin ramburs, aceste pachete fiind refuzate.

3. Returnarea produsului

Pentru a demara procesul de retur exista mai multe posibilitati.

Completati formularul de retur, cu informatii despre produsul achizitionat, numele si prenumele din comanda, numele produsului, numarul comenzii si motivul pentru care doriti sa il returnati, in termen de maxim 14 zile de cand ati primit comanda.

Transmiteti un e-mail catre contact@magazinulcolorat.ro , sau un mesaj in sectiunea de contact de pe pagina www.magazinulcolorat.ro/contact , in care sa specificati datele de retur, numele si prenumele din comanda, numele produsului, numarul comenzii si motivul pentru care doriti sa il returnati in termen de maxim 14 zile de cand ati primit comanda.

Nu se accepta comunicarile verbale(prin telefon).

Multumim ca ati ales magazinulcolorat.ro

Spor la cumparaturi!